...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Warto przeczytać

  • Jordi Bordas. Nonkonformista, rewolucjonista czy wizjoner?

    Jordi Bordas. Nonkonformista, rewolucjonista czy wizjoner? 0

    Inulina zamiast cukru, BŁONNIK Z OWOCÓW CYTRUSOWYCH w miejsce lecytyny i kazeiny, procenty zamiast gramów… To rewolucyjne podejście do cukiernictwa, które poznałyśmy na 4-dniowym szkoleniu w praskiej akademii IPPA, podczas którego Jordi Bordas uczył swojej autorskiej metody opracowywania receptur od podstaw – B·Concept.

    więcej
  • Pradawne ziarno – współczesna innowacja (cz.1)

    Pradawne ziarno – współczesna innowacja (cz.1) 0

    Naukowcy biją na alarm: asortyment spożywanych roślin jest niewystarczający. Wskutek tego nasza dieta jest zbyt uboga w witaminy i składniki mineralne, co generuje potrzebę suplementacji. To drastyczne zubożenie diety współczesnego człowieka stało się bodźcem do poszukiwań pierwotnych form pszenic.

    więcej
  • Kto zapłaci za marnowanie żywności?

    Kto zapłaci za marnowanie żywności? 0

    W drugiej połowie sierpnia prezydent RP Andrzej Duda podpisał ustawę z 19 lipca 2019 r. o przeciwdziałaniu marnowaniu żywności, którą uchwalono z inicjatywy senackiej.

    więcej
  • Kiedy Twoja firma potrzebuje pomocy (cz. 6 - miara wielkości firmy)

    Kiedy Twoja firma potrzebuje pomocy (cz. 6 - miara wielkości firmy) 0

    Dzisiaj będzie o tych, którzy produkują ogromne ilości pieczywa, zazwyczaj dla dużych sieci handlowych, mają setki, a czasem kilkudziesięciu odbiorców lub powyżej stu sklepów firmowych. Mogłoby się wydawać, że prowadzą firmy odpowiedzialne, troszczące się o klienta i pracowników.

    więcej
  • BioREWOLUCJA w opakowaniach

    BioREWOLUCJA w opakowaniach 0

    Kolejny krok na drodze zbliżania człowieka do natury: wegański materiał z alg morskich, który może być wykorzystywany zamiast tkanin wykonywanych z nieekologicznych materiałów, bioplastik z alg, woreczki z kambuchy i w pełni biodegradowalne sztućce. Nadchodzi biorewolucja w opakowaniach.

    więcej
  • Wyższy level cukiernictwa

    Wyższy level cukiernictwa 0

    Nowoczesne cukiernictwo to nie tylko błyszczące kopuły. Co zatem powinno się znaleźć w witrynie cukierni i dlaczego nie ma tam bezy z mascarpone? Czy jest w niej miejsce na brioszkę oprószoną grubym cukrem?

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe